الگوی نوینی برای مسئولیت اجتماعی شرکتها داریم
مهر 24, 1398مبتنی بر نتایج گزارش جهانی تکنولوژی در سازمان های غیردولتی در سال ۲۰۱۹: فیس بوک؛ تکنولوژی برتر در بین سازمان های مردم نهاد در سراسر جهان
آذر 25, 1398موسسه پژوهشی لگاتوم سیزدهمین گزارش خود از شاخص جهانی رفاه را به تازگی منتشر کرده است. یافته های این گزارش در بین ۱۶۷ کشور جهان نشان می دهد اگر چه رفاه در سطح جهان به طور کلی افزایش یافته اما فاصله بین قوی ترین و ضعیف ترین کشورها بیشتر شده است. در گزارش امسال موسسه لگاتوم، کشور دانمارک صدر جدول را از آن خود می کند و سودان جنوبی در قعر جدول قرار می گیرد. بررسی روندها از سال ۲۰۰۹ نشان می دهد کشور میانمار به واسطه رشد اقتصادی و آزادی های فردی، بیشترین رشد را در مدت مذکور داشته است اگر چه به دلیل برخوردهای نظامی با برخی گروههای خاص، شاهد مهاجرت های گسترده در این کشور هستیم. در همین حال کشور سوریه با کاهش زیرشاخص های امنیت و سرمایه اجتماعی، بیشترین کاهش را در شاخص رفاه تجربه کرده است.
کشور اکوادور در بین کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب به واسطه رشد شاخص امنیت، کشور عربستان صعودی در بین کشورهای منطقه خاورمیانه و کشور توگو در بین کشورهای آفریقایی بیشترین رشد را داشته اند.
جایگاه کشور ایران از سال ۲۰۰۹ ثابت و در رتبه ۱۱۹ بوده است. در حالی که کشورمان در دو زیر شاخص آموزش و شرایط زندگی بسیار قوی عمل کرده در زیرشاخص آزادی های فردی ضعیف بوده است. بیشترین بهبود رتبه ایران در شاخص رفاه در دهه اخیر، از رشد دو زیرشاخص دسترسی به بازارها و زیرساخت ها حاصل شده است.
شاخص جهانی رفاه، شاخصی است که وضعیت کشورهای جهان را در ۹ زیرشاخص اقتصاد، فرصتهای کسب و کار، حکومتداری، آموزش، سلامت، امنیت و ایمنی، محیط زیست، آزادیهای فردی و سرمایه اجتماعی می سنجد.