بر اساس مطالعات شناخت و نیازسنجی و تقاضای مردم، همچنین ۳ اولویت موثر در انتخاب پروژه در طرح توسعه کردستان یعنی؛ اولویت جامعه محلی، اولویت دولت و اولویت ابرار، برای چند پروژه زیرساختی منابع قابل توجهی توسط ابرار اختصاص یافت. انجام این پروژه ها آنهم با سرعت و ضوابط مهندسی، در نگرش و اعتماد مردم تاثیر بسزایی داشت. یک دلیل آن معطل ماندن این پروژه ها بواسطه نبود بودجه دولتی بود.
تکمیل مدرسه ۳ کلاسه در روستای گاوآهنتو
روستای گاوآهنتو یکی از روستاهای هدف طرح توسعه پایدار روستایی ابرار است که در مرحله شناخت ظرفیتها، مشخص شد با وجود برخورداری از ظرفیتهای توسعهای بسیار، فاقد فضای آموزشی مناسب است. درنتیجه تکمیل مدرسه سه کلاسه مقطع ابتدایی این روستا در دستور کار جامعه نیکوکاری ابرار قرار گرفت. این مدرسه که حدود ۲ سال به دلیل کمبود منابع مالی نیمه تمام رها شده بود با هزینه ۱۲۴ میلیون تومان جامعه نیکوکاری ابرار تکمیل و در آبان ۱۳۹۷ افتتاح شد.
ساخت دیوار حایل رودخانه در روستای کوسعنبر
روستای کوسعنبر به دلایل مختلف، توسعه نیافته تر از ۳ روستای دیگر هدف طرح می باشد. ساخت دیوار چند منظوره حایل رودخانه ای است که یکی از سرچشمه های رودخانه قزل اوزن است و از وسط روستا عبور می کند. این دیوار توسط ابرار و با خودیاری و مشارکت مردم و دهیاری تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. ساخت این دیوار موجب شده تا تنها مسیر عبوری روستا نیز تعریض و بهسازی شود.علاوه بر این در روحیه و امیدواری مردم تاثیر زیادی داشته است. برای طراحی و اجرای این دیوار در سال ۱۳۹۷ حدود ۴۰۰ میلیون تومان توسط ابرار هزینه شد.
خرید ۱۲۰ صندلی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان
گردهمایی ها، کارگاه های آموزشی و مجامع عمومی ۴ صندوق اعتبارات خرد معمولا در مسجد روستا برگزار می شد و شرکت کنندگان روی زمین می نشستند. به دلیل سرما در بیشتر ایام سال نشستن در کنار بخاری اجتناب ناپذیر بود. دیگر اینکه عده ای به دیوار تکیه می زنند. در نتیجه نظم جلسات و ارتباط موثر که در نشستن نیم دایره مثل آمقی تئاتر مقدور نبود. و همیشه عده ای در حاشیه قرار می گرفتند. از آنجا که هدف اصلی این جلسات توانمندسازی بود و لازمه آن ارتباط اثربخش بین خود شرکت کنندگان و با تسهیلگر بود، چینش مطلوب افراد، ممکن نبود. با تهیه ۴۰ صندلی از جنس پلیمری سبک برای هر یک از ۴ مسجد روستاهای، کوسعنبر، گیزمل سفلی و هزارکانیان با مشارکت مردم نه تنها نظم و ارتباط موثر ممکن می شود، بلکه بهداشت و سلامت مردم بویژه در شرایط کرونا بهبود می یابد.این صندلی ها به نوعی وقف مسجد شده و میتواند برای مراسم دیگر هم استفاده شود.
تکمیل مدرسه روستای آقبلاغ
بر اساس تفاهمنامه جامعه نیکوکاری ابرار ، آموزش و پرورش و فرمانداری، ابرار تعهد نمود مبلغ ۶۰ میلیون تومان به ساخت مدرسه ۱ کلاسه آقبلاغ بخش سارال کمک کند. هم اکنون دانش آموزان در یک کانکس کوچک درس می خوانند. چنانچه ۷۰ درصد مدرسه ساخته شود (تا سال ۱۳۹۹ ساخته نشده) ابرار اتمام آن را تعهد نمود.
احداث زمین فوتبال در روستای گاوآهنتو
در زمستان ۱۳۹۵ و در مرحله ارزیابی مشارکتی و نیازسنجی، احداث زمین فوتبال یکی از نیازهای مردم و درخواست جوانان روستا بود. از آنجا که تاکید طرح به اشتغال و کارآفرینی بود، این درخواست در اولویت ابرار قرار نگرفت. در سال ۱۳۹۷، با درخواست کتبی شورا و دهیار برای تسطیح زمین، این طرح، مورد موافقت ابرار قرار گرفت. مجوز توسط اداره منابع طبیعی دیواندره نیز صادر شد. نقشه برداری با هزینه دهیاری انجام شد. هزینه ۱۳۰ ساعت خاکبرداری با بیل مکانیکی به مبلغ ۱۴ میلیون تومان توسط ابرار پرداخت شد. تسطیح زمین فوتبال و جاده سازی برای آن توسط گریدر اداره راه به صورت رایگان انجام شد. ۱۵۰ متر توری فلزی با ارتفاع ۲ متر و پایه های فلزی از بودجه دهیاری روستا خریداری شده که باید در زمان مناسب نصب شود. به این ترتیب یک نیاز و خواسته مردم بویژه جوانان روستا با حمایت ابرار برآورده شد.