با همه گیری بیماری کرونا و شیوع ویروس منحوس کووید ۱۹ در جامعه، شاهد سوق برنامه های آموزشی به دنیای مجازی بوده ایم. در ابتدای اجرائی نمودن طرح های آموزش از راه دور، کمبودهای فراوانی در تامین تجهیزات و ایجاد بستر و زیر ساخت مناسب احساس شد. امری که علیرغم گذشت چند ماه همچنان بسیاری از دانش پژوهان و فعالان حوزه های آموزش و پرورش را آزار داده است. کمک به رفع کمبودهای آموزشی به ویژه در میان افراد نیازمند و کم بضاعت، مهم ترین و موثرترین اقدام به شمار میرود.
به گزارش روابط عمومی اتاق خرمشهر، به جهت بهبود فضای آموزشی خرمشهر و رفع قسمتی از تجهیزات تحصیلی الکترونیک، نمایندگی جامعه نیکوکاری ابرار، با شناسائی دانش آموزان نیازمند و جلب منابع لازم از سوی اعضای اتاق بازرگانی خرمشهر، تبلت های مناسب و با کیفیت جهت بهره بردن از فضای آموزشی مجازی را تهیه و به افراد مدنظر اهدا نمود.
نائب رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر در توضیح این خبر بیان نمود: جامعه نیکوکاری ابرار از سال ۱۳۸۹، به عنوان نهادی وابسته به اتاق ایران و با هدف نخبه پروری و حمایت از دانش آموزان و دانشجویان مستعد سراسر کشور تاسیس شد. از سال ۱۳۹۵ نیز نمایندگی این نهاد حمایتی با همت اتاق بازرگانی خرمشهر و تحت اشراف و مدیریت کادر مدیریتی این اتاق، اقدام به فعالیت نمود.
سید مصطفی موسوی افزود: از ابتدای فعالیت این نهاد در اتاق بازرگانی خرمشهر، تعداد زیادی از دانش آموزان و دانشجویان مستعد و نخبه ی نیازمند، شناسایی و مورد حمایت قرار گرفتند. که این امر به عنوان برگ افتخار بزرگی در دفتر فعالیت های اتاق خرمشهر ثبت گردیده است. هیئت رئیسه اتاق خرمشهر همواره خدمت به جامعه را از وظایف اصلی خود برشمرده و در راستای وظایف و مسئولیت های اجتماعی خویش، حمایت از شهروندان در بسترهای مختلف را در دستور کار خویش قرار داده است.
ایشان ضمن اشاره به پیامدهای شیوع بیماری کرونا در فعالیت های محتلف جامعه بیان نمود: اپیدمی ویروس کویید ۱۹، موانع و چالش های فراوانی را فراروی هموطنان در زمینه های گوناگون قرار داده، از این رو اتاق بازرگانی خرمشهر از ایتدای شیوع این بیماری منحوس، با اقداماتی نظیر: تامین تجهیزات پزشکی مراکز درمانی، تامین البسه و ملزومات محافظتی برای کادر درمان، ضد عفونی و گندزدایی معابر، خودروها و اماکن عمومی و ایزوله نمودن مراکز و پایگاه تجاری منطقه، سعی در همراهی شهروندان عزیز در مبارزه با بیماری کرونا داشته است.
موسوی ادامه داد: با وجود تمام این عملکردها اما اقدام امروز در تامین تبلت های مورد نیاز دانش آموزان و داشنجویان نیازمند، از نظر ما مهم ترین و اساسی ترین اقدام اتاق خرمشهر در دوران کرونا به شمار میرود. زیرا که معتقدیم که آموزش به عنوان عامل و کلید اساسی پرورش نیروی انسانی متخصص و ماهر، همواره به عنوان سرمایه گذاری انسانی محسوب شده و بیشترین تاثیر در رشد و رونق آینده کشور را بر جای میگذارد زیرا که سرمایه انسانی همیشه از سایر سرمایه های دیگر ارزشمند تر است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر ضمن اشاره به اقدامات آموزشی اتاق در سطح عمومی بیان کرد: افزایش سطح علمی جامعه همواره هدف و غایت اتاق بازرگانی در پرورش نیروهای متخصص و کارآ بوده و برگزاری دوره های تخصصی در سطحی عمومی به صورت رایگان در سال های اخیر نشان از این تعهد و هدف متعالی است.
وی ادامه داد: اکنون نیز به پشتوانه حمایت از اعضای اتاق خرمشهر، خرسندیم که توانستیم تعدادی از نخبگان و دانش اموختگان مستعد منطقه را با اهدای تجهیزات الکترونیکی، در ادامه دوران درخشان آموزشی خویش یاری نمائیم.
ایشان در پایان ابراز داشت: فرهنگ سازی این گونه حرکات باید نهادینه شود، تا از این طریق کلیه سازمان ها، انجمن ها و موسسات دولتی و غیر انتفاعی دیگر نیز با اقداماتی مشابه، به حمایت از نسل آینده و کمک به توسعه و بهبود سطح آموزش بپردازند. رفع ملزومات آموزشی یکی از مهم ترین موارد تربیت نسلی متخصص و علم محور به شمار میرود.
شایان ذکر است به دلیل رعایت نکات بهداشتی دوران کرونا، در مراسمی نمادین و از سوی اتاق بازرگانی خرمشهر، به تعدادی محدودی از دانش اموختگان مستعد و نیازمند، تبلت اهدا گردید.