شانزدهمین جلسه شورای مرکزی شبکه ملی موسسات نیکوکاری با سخنرانی دکتر مریم احمدی برگزار شد.
مهر 19, 1399در طرح توسعه پایدار روستایی، طرح توسعه پایدار روستایی با برگزاری ۴ مورد نشست شورای راهبردی و ۱ مورد سفر به شهرستان گناباد، در 2 استان خراسان رضوی و همدان، با انجام فعالیت های زیر در آبان ماه ادامه یافت:
- امضاء تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت جهاد کشاورزی و جامعه نیکوکاری ابرار به منظور مقابله با پدیده گرد و غبار از طریق کشت گیاهان دارویی در یکی از کانون های بحرانی فرسایش بادی و خیزش گردوغبار در شهرستان گناباد با استفاده از فعالیتهای تسهیلگری اجتماعی با تاکید بر مشارکت، افزایش درآمد و بهبود معیشت کشاورزان؛ در راستای اجرای تفاهم نامه مذکور تلاش شد ضمن شناسایی کشاورزان دارای سهم در محدوده ۱۰۵۴ هکتار از اراضی روستای روشناوند، مذاکراتی با نهادهای مرتبط و همکار صورت پذیرد. بررسی وضعیت کلی محصول پسته شهرستان گناباد و تهیه برنامه زمانی اقدامات کشاورزان در طول سال زراعی، نشست با مسئول پروژه بهبود وضعیت دام به منظور شروع عملیات اجرایی پروژه و نشست با دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان گناباد از جمله این اقدامات است.
- در طرح آموزش از راه دور روستای ینگی کند در استان همدان، تجهیزات لازم برای اجرای طرح توسط ابرار خریداری و ارسال گردید. در تلاشیم با برگزاری یک نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، این طرح را آغاز نمائیم. ساخت پیاده رو در محوطه سالن ورزشی روستا نیز یکی دیگر از طرح هایی است که در حال انجام است. نقشه مهندسی اش توسط واحد کارشناس ابرار تهیه و آماده بهره برداری است.
در طرح حمایت تحصیلی با استمرار حمایت از مددجویان تحت پوشش، طرح آموزش مجازی برای ۱۵۵ تعدادی از مددجویان در مقطه متوسطه دوم را نیز پیگیری و به انجام رساندیم. اقدامات انجام شده در طرح حمایت تحصیلی در آبان ماه به شرح زیر می باشد:
- اهدای بورس تحصیلی ۱۱۶۰ نفر ( ۳۹۵ نفر دانشجو – ۷۳۰ نفر متوسطه- ۴ نفر حوزه علمیه- ۲۸ نفر ابتدایی و ۳ نفر پیش دبستانی)
- پرداخت ۱۷ مورد کمک هزینه جهت: تعمیر یخچال، حفر چاه فاضلاب، خرید منبع ذخیره آب، اجازه منزل، ایاب و ذهاب دانشگاه، لباس و کفش، ایزوگام سرویس بهداشتی، خرید کتب درسی و جزوات دانشگاه، خرید یخجال و هزینه امرار و معاش و خرید تبلت
- همکاری با پویش هزار امید جهت شناسایی افراد واجد شرایط دریافت تبلت از طریق تعریف شاخص ها، پایش و صحت سنجی اطلاعات موجود مددجویان، هماهنگی با شعبات ابرار در اتاق های استانی جهت اطلاع رسانی پویش و … .
- اقدامات اجرایی طرح آموزش مجازی: جمع آوری اطلاعات مددجویان، بررسی کارشناسی جهت حصول اطمینان از مفید بودن آموزش ها برای افراد منتخب، انتخاب 155 نفر از مددجویان مقطع متوسطه دوم برای استفاده از از خدمات سامانه آموزش مجازی، هماهنگی با گروه پشتیبان سامانه و مددکاران در نمایندگی های ابرار جهت ارائه مشاوره های لازم به مددجویان، حضور مددجویان و مددکاران در همایش آنلاین آموزش مجازی
سایر اقدامات:
- برنامه ریزی و اجرای پویش هزار امید با هدف تهیه ۱۰۰۰ عدد تبلت و توزیع در بین دانش آموزان و دانشجویان نیازمند در سراسر کشور؛ گفتنی است در آبان ماه نزدیک به ۲۵ درصد از هدف پویش اجرایی گردید.
- برگزاری نشست با کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران در خصوص تشکیل شورای راهبردی مسئولیت اجتماعی اتاق ایران