هر روستا؛ یک جامعه محلی با نیازها و تقاضاهایی متفاوت
تیر 10, 1399معرفی صندوق اعتبار خرد زنان روستای هزارکانیان؛ استان کردستان
مرداد 12, 1399در ابتدای جلسه آقای زمانی معاون پارلمانی اتاق بازرگانی ایران ضمن خوشامد گویی به افراد حاضر در جلسه به وضعیت کلی اتاق بازرگانی ایران و ارتباط بین مجلس و بخش خصوصی و کمکهای قابل توجه اتاق ایران با سایر اتاق های استانی برای خرید دستگاه ونتیلاتور در زمان شیوع بیماری کرونا اشاره ای داشتند.
در ادامه جلسه مهندس خامنوی مدیر عامل جامعه ابرار به معرفی ابرار و فعالیتهای آن در بخشهای مختلف توسعه روستایی، حمایت تحصیلی و ایجاد مراکز آموزشی و فرهنگی پرداختند و ضمن اشاره به شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه ای، ظرفیت این موسسه با حدود ۱۶۰ عضو را در جهت رفع نابرخورداریها بسیار موثر دانستند. ایشان همچنین بر سند توسعه روستایی به عنوان رویکرد بخش خصوصی و اتاق ایران با توجه به چهار هدف اقتصادی، انسانی، اجتماعی و زیست محیطی تاکید داشتند.
دکتر محسنی هم به عنوان مشاور علمی طرح توسعه روستاهای شهرستان گناباد رویکرد اصلی ابرار در بحث توسعه روستایی اشتغال، کارآفرینی و ایجاد بازار مناسب و لزوم وجود بازار مشاغل موجود و جدید عنوان و چهار اصل توسعه پایدار روستایی یعنی تقاضاگرایی، مشارکتپذیری، نهادسازی و توانمندسازی و آموزش تاکید نموند. در ادامه جلسه به فعالیتهای انجام شده در شهرستان گناباد همچون به بازدیدهای صورت گرفته از روستاها، نشستهای برگزار شده با مدیران دستگاههای اجرایی، انتخاب تسهیلگران طرح و … اشاره داشتند و اجرای هفت پروژه اصلی در بخشهای مختلف کشاورزی (پسته، زعفران، گیاهان دارویی و آلوورا) دامداری، زیست محیطی(تثبیت ریزگرد) صنایع روستایی و کسب و کار های خرد، ساماندهی بازار و ایجاد صندوق خُرد در منطقه با توجه به تغییر رویکرد ابرار در زمان شیوع بیماری کرونا عنوان فرمودند که در حال حاضر شناسنامه این طرح ها در حال تدوین می باشد.
آقای صفایی نماینده شهرستان گناباد هم ضمن اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت شهرستان بخصوص در زمینه پسته و زعفران، آمادگی خود جهت هر گونه همکاری لازم اعلام فرمودند و از اتاق بازرگانی مشهد به عنوان معین اقتصادی شهرستان گناباد و اقدامات صورت گرفته در شهرستان اظهار رضایت نمودند.