تسهیلگران طرح توسعه روستاهای بخش مرکزی شهرستان گناباد انتخاب شدند.
اسفند 5, 1398کارگاه آموزشی تکنیک های تسهیلگری برگزار شد.
اسفند 10, 1398بهبود فضای کسب و کار روستا، یکی از اهداف طرح توسعه روستایی ابرار در بعد اقتصادی است؛ هدفی که در تلاش است با تکیه بر قابلیت های روستا، زمینه و بستر لازم برای فعالیت های اقتصادی در روستا را ایجاد نماید یا بهبود بخشد. بدین منظور، تلاش می کنیم چالش ها و تنگناهای انجام فعالیت های اقتصادی در روستا را شناسایی و برای حل یا کاهش آنها به نحوی مشارکتی برنامه ریزی و اقدام نماییم. یکی از این چالش ها، فقدان یا کمبود دسترسی روستاییان به منابع مالی به ویژه در گروههای حاشیه ای چون زنان است. در پاسخ به این نیاز، از ابزار موفق صندوق اعتباری خرد بهره برده ایم؛ صندوقی که به باور ما یک نهاد است؛ نهادی اقتصادی- اجتماعی که بنیان اصلی اش بر اعتماد است؛ با تجمیع پس اندازهای خرد اعضاء شکل می گیرد و در مسیر توسعه، یارگیر توسعه و توانمندسازی اعضایش می شود.
چهاردهمین صندوق اعتباری خرد ابرار این روزها در حال شکل گیری است. ۲۰ نفر از زنان روستای هزارکانیان در استان کردستان، با دیدن تجربه موفق صندوق دیگر روستا، می خواهند صندوقی برای خود داشته باشند. حق عضویت شان را پرداخت و در حساب مشترکی ذخیره کرده اند؛ جلسات اولیه صندوق که حالا “مجمع” خوانده می شود، برگزار شده و روسای و اعضای هیات مدیره، منشی و حسابدار را انتخاب کرده اند و برای هر یک وظایف مشخصی تعیین نموده اند و امید دارند که در ۲۰ ماه آینده تمام اعضای صندوق وامشان را دریافت کنند.
گفتنی است در طرح توسعه روستایی ابرار تاکنون ۱۴ صندوق اعتباری خرد با مشارکت ۴۵۲ نفر از روستاییان ایجاد شده است. نیمی از این صندوق ها، از آن زنان روستا هستند؛ هر یک به انتخاب اعضایش با نامی شناخته می شود؛ نام هایی چون کارآفرینان، طلای سرخ، سعادت و مهر که هر یک به تنهایی، هزاران امید برای تغییر را در خود می پرورانند.