کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق ایران برای نخستین بار منتشر کرد تحلیل وضعیت مسئولیت اجتماعی در شرکتهای ایرانی
دی 15, 1398چرا ثروتمندترین فرد جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی دست به جیب شد؟
اسفند 5, 1398رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در مراسم گشایش دبستان امیر عطاءالله طائفی شاندیز در روستای گندم خواب (منطقه آموزشی تبادکان)، با گرامیداشت تلاشهای خیرانه خانواده طائفی در به ثمررسانی این پروژه آموزشی، گفت: اگر سیاستهای حمایتی را در کشور بر این اساس پایه میگذاشتیم که اعانه دادن، کسی را توانمند نمیکند و بخشی از هزینههای فراوانی که برای این منظور تخصیص مییابد را به برنامههای زیربنایی و رویکردهای توانمندسازی اقشار محروم و کم برخوردار تخصیص میدادیم؛ امروز گره از مشکلات زیادی باز شده بود.
شافعی گفت: امیدواریم روزی برسد که سیاستگذاران کشور تدبیری اندیشیده و روشهای حمایتی را بهنوعی تعریف کنند که ماحصل آن توسعه و بهرهوری برای جامعه و توانمندسازی اقشار محروم و آسیبپذیر باشد.
او اتخاذ بعضی سیاستها و تحقق بعضی تصمیمات بدون نگاه کارشناسی و رویکردهای بلندمدت و دوراندیشانه را موردنقد قرار داد و یادآور شد: بخشی از حاشیهنشینی که امروز گریبان گیر مشهد شده و مشکلاتی را رقم زده است، از این نوع سیاستگذاریها نشات میگیرد. اگر اقتصاد روستاهایمان با خرداندیشی و تصمیم سازی صحیح، سامانی بگیرد از رشد این پدیده نیز جلوگیری میشود.
رئیس اتاق ایران با اشاره به جایگاه والای آموزش و پرورش و نقش خطیر آن در تربیت نسلهای مختلف و ترسیم آینده کشورمان، عنوان کرد: بنیانگذاران آینده این کشور از همین فضاهای آموزشی بیرون میآیند. تمام خیرانی که در عرصه مدرسهسازی گام برداشتهاند، با این امید که روزی انسانهای تأثیرگذاری از این مراکز آموزشی به جامعه وارد میشوند؛ به این عرصه وارد شدهاند و پاداش نیت خیرانه خود را در این سرانجام ارزشمند میدانند. امیدواریم آنهایی که متولی تربیت این دانشآموزان هستند، به این مهم توجه کنند.
او خاطرنشان کرد: شاهدیم که بزرگترین و ارزشمندترین نخبگان از چنین مناطقی قامت بلند میکنند و به جامعه معرفی میشوند چراکه چنین افرادی ریشههای عمیقتر و انگیزههای بیشتری برای اثرگذاری، ایجاد تغییر و سازندگی مثبت در اجتماع دارند.